Skip to main content
Skip table of contents

2024.09 - Eğitim365 Eylül Ayı Güncelleme Notları (Web)

Sizlerin ihtiyaçlarına uygun bir platform sunmak için sürekli çaba sarf ediyoruz. Eğitim365 uygulaması Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan kapsamlı geliştirme sürecini tamamlayarak hazırlanmış olan versiyonumuzu yayınlamış bulunuyoruz.

Kullanıcılarımızın talepleri ve kendi yenilikçi bakış açımızla uyumlu olarak, Eğitim365 ürünümüzü her geçen gün daha da geliştirmeye devam ediyoruz. En son sürümlerimizde, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve işlevselliği artırmak için bir dizi geliştirme gerçekleştirdik. Yeni özellikler, güncellemeler ve hata düzeltmeleriyle, sizlere daha kapsamlı ve güncel bir deneyim sunabilmek adına sürekli olarak üzerinde çalışıyoruz.

Ürün Geliştirmeleri

Arapça Dil Desteği Geliştirildi!

Uygulama içerisinde tam Arapça dil desteği geliştirmesi tamamlandı. Artık ana dili Arapça olan kullanıcılar uygulamayı kendi dillerinde RTL (sağdan sola) kullanabilirler.

image1.png
image2.png

Dil Seçim Yapısı Geliştirildi.

Dil seçimi modülü ana menüye taşınarak kullanıcı deneyimini arttıracak çalışmalar yapıldı. Böylece kullanıcılar kolayca uygulamayı kullanmak istedikleri dili seçebilir.

image3.png

Aktivite İkonları Geliştirildi.

Eğitim aktiviteleri için kullanıcı deneyimini arttırıcı çalışmalar yapıldı. Artık aktiviteler daha kullanıcı dostu ve ulaşılabilir.

image4.png

Eğitim365 Dil Seçiminiz Varsayılan Dil Olarak Sanal Sınıfa Aktarılıyor.

Sanal sınıf aktivitelerine geçiş işlemi için dil parametresi eklendi. Kullanıcılar Eğitim365 ve sanal sınıf uygulamalarını dil seçimi yapmaya gerek kalmadan kendi dillerinde kullanabilirler.

image5.png
image6.png

Ödev Notlandırma Sayfasına Listeleme Özelliği Eklendi.

Ödev aktivitesi Notlandırma modülünde filtreleme ve listeleme geliştirmesi yapıldı. Değerlendirme işlemlerinin daha hızlı ve kolay olması sağlandı.

image8.png

Öğrenciler İçin Not Çizelgem Modülü Geliştirildi!

Öğrenciler için Not Çizelgem modülü geliştirildi. Öğrenciler, ders için hazırlanmış değerlendirme çizelgelerini ve kesinleşen notlarını takip edebilir.

image7.png

Diğer Geliştirmeler

Bu geliştirmelerin yanı sıra çeşitli performans iyileştirme, güvenlik ve hata düzenlemeleri gerçekleştirilmiştir.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.