Skip to main content
Skip table of contents

2024.07 - Eğitim365 Temmuz Ayı Güncelleme Notları (Web)

Sizlerin ihtiyaçlarına uygun bir platform sunmak için sürekli çaba sarf ediyoruz. Eğitim365 ürünümüzün Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarını kapsayan kapsamlı geliştirme sürecini tamamlayarak hazırlanmış olan versiyonumuzu yayınlamış bulunuyoruz.

Kullanıcılarımızın talepleri ve kendi yenilikçi bakış açımızla uyumlu olarak, Eğitim365 ürünümüzü her geçen gün daha da geliştirmeye devam ediyoruz. En son sürümlerimizde, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve işlevselliği artırmak için bir dizi geliştirme gerçekleştirdik. Yeni özellikler, güncellemeler ve hata düzeltmeleriyle, sizlere daha kapsamlı ve güncel bir deneyim sunabilmek adına sürekli olarak üzerinde çalışıyoruz.

Ürün Geliştirmeleri

Eğitim365 Uygulama Bildirim Yapısı Yenilendi!

Kullanıcıların gelen mesajları, duyuruları ve sistem bildirimlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde görebilmesi için ana menüde yer alan bildirim paneli yenilendi. Artık gelen mesaj, duyuru ve sistem bildirimleri anlık olarak bildirim panelinde adetleriyle birlikte görüntülenmektedir.

Görsel-1.png

Sistem bildirimleri, detaylı bir şekilde listelenerek daha önceki bildirimlere kolay erişim sağlar.

Görsel-2.png
Görsel-3.png

Böylece bildirimlerin okunma durumu ve detayları rahatça takip edilebilir. Kullanıcılar, yeni mesaj ve duyuruları anında görebilir, bildirimler üzerinden ilgili sayfalara ulaşabilir ve sistemde gerçekleştirdikleri işlemlerin durumları hakkında bilgilendirilir.

Görsel-4.png

Bu geliştirme; mesaj, duyuru ve sistem bildirimlerinin yönetimini kullanıcılar için daha verimli ve kullanıcı dostu hale getirdi. Bir sonraki versiyonumuzda, öğrenciler aktivite ile ilgili bildirimlerini, bildirim sistemi üzerinden takip edebilecek ve anlık olarak bilgi sahibi olabilecekler.

Görsel-5.png
Görsel-6.png

Sınav Oturumlarına Çoklu Öğrenci Ekleyebilme Özelliği Eklendi.

Sınav aktivitesi oluştururken, öğrenci atama sayfasında “çoklu ekle” seçeneğini kullanarak, kullanıcı adı (öğrenci numarası) veya kimlik numarası listenizi tek seferde sisteme ekleyebilirsiniz. Bu sayede, özelleştirilmiş sınav atamalarınızı daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

image3.png
image4.png

Sanal Sınıf Canlı ve Tekrar İzleme Verileri Kullanılarak Rapor Hazırlama Süreci Hızlandırıldı.

Sanal sınıf (Perculus) aktivitelerinde öğrencilerin oturumda gerçekleştirdikleri canlı ve tekrar izleme süreleri, periyodik olarak gece saatlerinde hesaplanmaktaydı. Yapılan geliştirme ile öğrencilerin sanal sınıf canlı ve tekrar izleme verileri oluştukça ilerleme kayıtlarının anında hesaplanması sağlandı. Böylece öğrenciler aktivite ilerlemelerini daha hızlı görebilecek ve raporlama işlemleri kolaylaşacaktır.

Ders İçeriği Sayfası Arayüz Geliştirmeleri Yapıldı.

Eğitmenler ve öğrencileri bir araya getiren, eğitim içeriklerinin paylaşıldığı “ders içeriği” sayfasında çeşitli geliştirmeler yapıldı. Kullanıcı deneyimi arttırılarak daha iyi ve kullanıcı dostu arayüz tecrübesi sağlandı.

Görsel-9.png

Aktivite Tamamlama Sürecinde Geliştirmeler Yapıldı.

Öğrencilerin, ders içeriği bölümünde katılım sağladıkları veya tamamladıkları aktivitelerin durumlarını daha hızlı görebilmesi için geliştirmeler yapıldı. Öğrenciler aktivitelerde bir aksiyon sağladığında, aktivite kartları otomatik olarak yenilenecek ve ilerleme bilgileri yansıyacaktır. Ayrıca, sanal sınıf gibi aktiviteler için eklenen yenile düğmesi sayesinde, öğrenciler sanal sınıf aktivite ilerleme durumlarını anlık olarak güncelleyebilecektir. Bu geliştirme, öğrenci deneyimini iyileştirerek aktivitelerin tamamlanma durumunu daha sağlıklı ve kullanıcı dostu bir şekilde göstermeyi hedeflemektedir.

image6.png

Mesajlaşma Modülünde Geliştirmeler Yapıldı.

Sohbet listeleme ve yeni mesaj oluşturma işlemleri için iyileştirmeler yapıldı. Bu geliştirmeler kapsamında, mesajlaşma işlemlerinin daha etkin ve sağlıklı şekilde kullanılması sağlandı.

Görsel-11.png
Görsel-12.png
Görsel-13.png

Diğer Geliştirmeler

  • Bu geliştirmelerin yanı sıra çeşitli performans iyileştirme, güvenlik ve hata düzenlemeleri gerçekleştirilmiştir.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.