Skip to main content
Skip table of contents

2023.05 - Eğitim365 (ALMS Plus) Nisan ve Mayıs Ayı Güncelleme Notları (Web)

2 yıl süren araştırma geliştirme sonucu geliştirilen ve ilerleyen dönemde ALMS ürünümüzün yerini tamamen alacak olan Eğitim365 (ALMS Plus) ürünümüzün 2023 Nisan ve Mayıs ayını kapsayan kapsamlı geliştirme sürecini tamamlayarak hazırlanmış olan versiyonumuzu yayınlamış bulunuyoruz.

Uygulamalarımızı gerek kullanıcılarımızın talepleri üzerine gerekse kendi fikirlerimiz üzerine sürekli geliştirerek güncel ve geliştirilmiş bir uygulama elde etmeye gayret gösteriyoruz. Eğitim365 (ALMS Plus) ürünümüzün son sürümlerimizde gerçekleştirdiğimiz geliştirmeleri yeni özellik, güncelleme ve hata düzeltmelerimiz olarak derledik.

Geliştirme

Sınav Oluşturma ve Düzenleme Süreci Düzenlemeleri

Sınav oluşturma ve düzenleme sayfasında kullanıcı deneyimini arttırıcı düzenlemeler yapıldı. Böylece daha kolay ve sağlıklı bir sınav sürecinin başlaması sağlandı.

Hafta Başlıklarında Aktivite Sayılarının Gösterimi

Ders İçeriği sayfasında hafta aktivite sayıları gösterilmeye başlandı ve kullanıcıların ders aktivitelerine daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi sağlandı.

Sınav Giriş Kartında Yönlendirme

Öğrencilerin sınavları daha kolay ve hızlı şekilde listeleyip, sınavlara girebilmeleri için sınav kartında geliştirme yapıldı.
Bu geliştirmelerin yanı sıra çeşitli performans iyileştirme, güvenlik ve hata düzenlemeleri gerçekleştirilmiştir.
JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.