Skip to main content
Skip table of contents

2024-04-29 09:16 - 2024 Çeyrek Dönem Advancity Gelişmeleri

Not: Bu e-posta duyurusu "Eğitim365 Müşteri E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Advancity | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/g1m1w7t7l6

Diğer Gelişmeleri Görüntüle: https://www.advancity.com.tr/post/2024-ceyrek-donem-advancity-gelismeleri







2024 Çeyrek Dönem Advancity Gelişmeleri

Plan365 Dünya'ya Açılıyor...
Almanya’nın Saygın Üniversitelerinden Constructor University Plan365’i Tercih Etti.
Plan365 ile kurumun derslikleri, dersleri ve sınavları planlamaya başlandı.
Diğer Gelişmeleri Görüntüle

  • Öğrenci ve akademisyenlerin hayat standartlarını arttıracak binlerce planlama çözümü arasından en doğrusunun seçilmesi için çalışıyoruz.
  • Plan365’in anasayfası dashboradlarla tekrardan dizayn edilerek tüm raporlar ve göstergeler ihtiyaçlarınıza göre ayarlanıyor.
  • Her zaman güncel yazılım, sunucu ve donanım teknolojilerini sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

Sınıf365 platformu, duygularınızı daha iyi ifade etmenize yardımcı olacak!
Artık anlık emoji göndererek dersle ilgili hislerinizi sanal sınıf arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Derslerle ilgili duygularınızı daha etkili bir şekilde ifade etmek için bu özellik harika bir fırsat sunuyor.
Diğer Gelişmeleri Görüntüle

Sınıf365 ile Kamera Görüntünüzün Arka Planını Bulanıklaştırın veya İstediğiniz Bir Görsel ile Değiştirin.
Bulunduğunuz ortam kamera paylaşmaya uygun değil mi? Hiç sorun etmeyin. Artık kamera paylaşımlarınızda arka plan bulanıklaştırma filtresi uygulayarak uygun olmayan arka planı ortadan kaldırabilirsiniz.

Acaba Ödev Aktivitesini Tamamladım mı?
Öğrencilerin Görüntülediği Aktivite Kartlarına Başarı Durumlarını Gösteren Simgeler Eklendi.
Eğitim365 öğrenci kullanıcılarının ders içeriği sayfasında görüntüledikleri aktivite kartlarının sağ üstünde, tamamlanma durumunu belirten yüzdelik gösterim yerine; aktivite tamamlama durumları, daire (çember) içerisinde renkli simgelerle gösterilerek daha kolay anlaşılması sağlanıyor. Başlanmamış aktiviteler için sarı, başlanmış ancak tamamlanmamış aktiviteler için mavitamamlanmış aktiviteler için yeşil ve başarısız olunan aktiviteler için kırmızı olmak üzere aktivite ilerleme durumu daire içinde renkli bir simge olarak öğrenciler tarafından görüntüleniyor. Bu değişiklik, öğrencilerin aktivite ilerleme durumlarını daha kolay, hızlı ve net bir şekilde anlamalarını ve takip etmelerini sağlayacaktır.
Diğer Gelişmeleri Görüntüle

Google Analytics Entegrasyonu
İstatistiklerle Kullanıcı Davranışlarını Analiz Edin
Google Analytics entegrasyonu sayesinde, Eğitim365 uygulamasının istatistikleri daha anlamlı hale getirilerek kullanıcı davranışları daha detaylı bir şekilde analiz edilebilecektir. Google Analytics üzerinden alınacak veriler arasında, kullanıcı girişleri, hangi sayfalara erişildiği, en çok görüntülenen dersler ve aktiviteler gibi önemli bilgiler bulunmaktadır. Bu entegrasyonu sağlamak için, oluşturmuş olduğunuz Google Analystic kodunu genel ayarlar bölümüne eklemelisiniz. Bu geliştirmeyle birlikte, kullanıcıların uygulamayı daha etkili bir şekilde kullanmaları ve platformun daha da geliştirilmesi hedeflenmektedir.
Diğer Gelişmeleri Görüntüle

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.