Skip to main content
Skip table of contents

2024-02-21 16:05 - (Hatırlatma) Sertifikalarım ve ASOYS Ürünlerinin Yaşam Döngüsünün Son Bulması Hakkında

Not: Bu e-posta duyurusu "Sertifikalarım ve/ya ASOYS Ürünlerini Kullanan Kurumların Yetkililerinin E-Posta Adreslerine" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Advancity | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/q2f3b9y1l2

Değerli Müşterimiz,

Uzun bir süredir kullanmakta olduğunuz "ASOYS" ve "Sertifikalarım" yazılımlarının yaşam döngüsü , 31.03.2024 tarihi itibariyle sona erecektir. (End of Life) Bu durum, adı geçen yazılımlarınızın artık herhangi bir güncelleme, düzeltme veya yeni güvenlik güncellemeleri alamayacağı anlamına gelmektedir. Bu nedenle, bu ürünleri kullanmaya devam etmenin, güvenlik açıklarına ve uyumluluk sorunlarına yol açabileceğini müşterilerimize hatırlatmak isteriz. İlgili ürünlerin bakım hizmetleri ise 01.06.2024 tarihinde sona erecektir. Bu tarihten itibaren, ürünlerimiz için sağlanan teknik destek ve yamalar da sona erecektir.

Herhangi bir sorunuz veya destek ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size en iyi şekilde yardımcı olabilmek için buradayız.

Müşterilerimize gösterdikleri anlayış ve iş birliği için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla, sağlıklı günler dileriz.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.