Skip to main content
Skip table of contents

2023-11-27 09:57 - Önceki Akşam Yaşanan Hizmet Sağlayıcı Sorunu Hakkında Bilgilendirme

Not: Bu e-posta duyurusu "Advancity Sunucularındaki Tüm Kullanıcı E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Advancity | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/l4w0d6l0g0

Değerli Müşterimiz,

Öncelikle yaşanan hizmet sağlayıcı sorunu nedeniyle yaşadığınız rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. 26.11.2023 Pazar günü 17:58-19:44 saatleri arasında yaşanan hizmet sağlayıcı sorunuyla ilgili olarak, hizmet sağlayıcımızın tarafımıza ilettiği süreç bilgisini sizlere aktarıyoruz.

“26.11.2023 tarihi saat 17:58 internet üzerinden veri merkezine gelen trafikte kesinti yaşandığı tespit edilmiştir. 18:05 nöbetçi network ekibi sistemlere bağlanmış ve gerekli kontrollere başlamıştır. Yapılan kontrollerde trafik incelemiş ve trafiğin çıkışlarında sorun görülmemiş olup dış trafik kontrol edilmiştir. Birinci trafik çıkışımızda yönlendirme kontrolleri yapılmış fiziksel hatta ve konfigürasyonlarında herhangi bir sorun tespit edilememiştir.

Yedek trafik çıkışlarımızda kontroller yapılmış ve fiziksel hatta sorun görüşmemiş ancak yönlendirme istasyonlarında bir anomali tespit edilmiştir. İnternet servis sağlayıcıları ile yapılan karşılıklı çalışma ile ikincil internet servis sağlayıcısında tespit edilen sorun, konfigürasyonel olarak düzeltilmiş olup trafiğin dış dünyadan veri merkezimize doğru birincil internet servis sağlayıcısı üzerinden doğru şekilde yönlendirilmesi sağlanmıştır.”

Advancity olarak; yaşanan bu sorunun tekrar etmemesi adına, müşteri memnuniyeti ve kesintisiz hizmet sunumu konularında sürekli gelişim için çaba sarf etmekteyiz. Bu bağlamda, yaşanan sorunun kaynağının daha ayrıntılı bir şekilde incelenmesi ve gelecekte benzer durumların önüne geçilmesi için servis sağlayıcı ile aktif bir iletişim halinde olacağımızı belirtmek isteriz.

Herhangi bir sorun, şikayet veya öneriniz olduğunda bize ulaşmaktan çekinmeyiniz. Size daha iyi hizmet sunabilmek için her zaman yanınızdayız.

Saygılarımızla, sağlıklı günler dileriz.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.