Skip to main content
Skip table of contents

2023-10-16 16:50 - Son Tarih: 31 Ekim 2023 - Perculus'un Yeni Versiyonu, Sınıf365'e Geçilmesi Hakkında


Not: Bu e-posta duyurusu "Sınıf365 (Perculus) Bireysel Kullanıcı E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Kampüs365 | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/o0f6d9a7w6
Değerli müşterimiz,

Perculus uygulamamızın yeni versiyonu Sınıf365’i sizlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Sizlerin de kullanmakta olduğunuz Perculus uygulamamızı 31 Ekim 2023 tarihine kadar Sınıf365 versiyonuna geçirmiş olacağız.

Kullanıcı dostu gelişmiş tasarımı, artırılmış kullanıcı deneyimi, yüksek performans ve yerleşik içerik modülleri vadeden Sınıf365 (Perculus) uygulamasında; yenilenmiş tasarım, raporlar, ders planı oluşturabileceğiniz akış sistemi, dosyalar ve beyaz tahtalar, video ve kameralar, birlikte çalışma, değerlendirme, dış uygulamalar, simultane çeviri ve geliştirilmiş içerik paylaşımı yönetim araçları ile birlikte birçok yeni özellik sizleri bekliyor
.





Destek ekibimiz, Sınıf365 geçiş sürecinde, her zaman olduğu gibi sizlere destek vermeye devam edecek, eğitimler ve ürün tanıtım toplantıları ile tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacaktır.


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.