Skip to main content
Skip table of contents

2023-09-07 10:17 - Plan365 Ders Dönemi Web Tabanlı Çözüm Alma Modülü Beta Versiyonu Kullanıma Açıldı


Not: Bu e-posta duyurusu "Plan365 (APlan) Kullanıcı E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Kampüs365 | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/v9c1h7w8g7

Değerli müşterimiz,

Yaz döneminde, Plan365 uygulaması için windows sunucudan çözüm algoritmalarının web'e aktarımının ilk adımını tamamladık ve 'Sınav Dönemi Web Tabanlı Çözüm Alma Modülü'nü kullanıma açtık.

06 Eylül 2023 tarihinden itibaren, kullanıcılarımız gerçekleşen güncelleme ile artık Ders Dönemi işlemlerinin de tamamını web tabanlı olarak gerçekleştirebileceklerdir. Artık çözüm sunucusuna uzak masaüstü bağlantısı yapmaya gerek duyulmamaktadır. Ders Dönemi Web Tabanlı Çözüm Alma Modülü "Beta" versiyon olarak ön kullanıma açılmıştır.

Kullanıcılarımız belli bir süre daha hem uzak masaüstü hem web tabanlı çözüm alma modülünü bir arada kullanmaya devam edeceklerdir. Kullanıma açılan versiyon Beta olduğundan, kullanırken ufak hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Kullanımınızla ilgili her türlü geri bilidirimi ue@advancity.com.tr adresine göndermenizi rica ederiz. Beta sürümümüz sizin de katkılarınızla en kısa zamanda son sürüm halini alacaktır.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.