Skip to main content
Skip table of contents

2023-08-02 17:41 - ALMS ➔ Eğitim365 Dönüşümü Devam Ediyor!


Not: Bu e-posta duyurusu "Eğitim365 Kullanıcı E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Kampüs365 | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/n2z9m1c3f8

Değerli Müşterimiz, Sayın XYZ ABC.

ALMS uygulamasının yerini alacak olan Eğitim365 uygulamasının Eğitmenler ve Öğrenciler için sunularak kullanıma başlandığını sizlerle paylaşmıştık. Ağustos ayı içerisinde tamamlanması hedeflenen bu geçiş sürecinde sizleri desteklemek ve bilgilendirmek için buradayız.

7 Ağustos itibariyle ALMS uygulamasının Eğitmenler ve Öğrenci kullanıcı rolleri için desteği sona erecek ve Eğitmenler ile Öğrencilerimiz zorunlu olarak Eğitim365 uygulamasını kullanacaklardır. Yönetim paneli ve Yönetici rolü kullanıcıları için ise geçiş süreci 2023 yılı içerisinde kademeli olarak gerçekleştirilecektir.

Geçiş sürecinde destek ekibimiz her zaman yanınızda olacak ve size yardımcı olacaktır. Ayrıca, eğitimler ve ürün tanıtımlarıyla yeni uygulama hakkında daha fazla bilgi alabileceksiniz.

Eğitim365 uygulaması, mevcut ALMS uygulamasının temelini oluşturarak daha gelişmiş bir sistem sunmaktadır. Yenilenmiş bildirimler, duyurular, raporlar, etkili mobil uygulama, ödev intihal kontrolü ve geliştirilmiş içerik paylaşım yöntemleri gibi birçok yeni özellikle birlikte kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artırmaktadır.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.