Skip to main content
Skip table of contents

2023-08-02 11:32 - Perculus ve Sunduğu Kapsamlı Özellikler Hakkında Görüşmek İster misiniz?


Not: Bu e-posta duyurusu "Sınıf365 (Perculus) tanıtımı için form dolduran kişilere" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Kampüs365 | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/e9r7c5p0d7

Merhabalar,

Ben Perculus ailesinden Emre Özçınar. Web sitemiz üzerinden doldurmuş olduğunuz form sonrasında sizinle iletişime geçiyorum. Perculus uygulamasının demosu ile ilgilendiğiniz ve kullanım deneyiminizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz! Umarız uygulamamız, işlerinizi daha verimli hale getirmenize yardımcı olacak olumlu deneyimler sunmuştur.

Perculus'un sunduğu kapsamlı özellikler ve sürekli destek hizmetimizi içeren paketler hakkında daha detaylı bilgi sunabilmek adına sizinle bir görüşme yapmak istiyoruz.

Uygulamamızın size nasıl fayda sağlayabileceğini anlatmak ve özellikle ihtiyaçlarınıza yönelik nasıl bir çözüm sunabileceğimizi paylaşmak için uygun bir zaman belirlemek isteriz. Haftaiçi 09:00-18:00 saatleri arasında, aşağıdaki iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.

Telefon: 0 538 233 66 96

Perculus'u daha yakından tanımanızı ve sizin için nasıl değer yaratabileceğimizi paylaşmayı dört gözle bekleriz. Size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.

İlginiz için teşekkür eder, en yakın zamanda görüşmek üzere umutla beklerim.

Saygılarımla,
Emre Özçınar
Perculus Ekibi
JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.