Skip to main content
Skip table of contents

2023-05-08 17:02 - Perculus Yeni Versiyon Dönüşümünü 63 Gün Sonra Gerçekleştiriyoruz!


Not: Bu e-posta duyurusu "Sınıf365 (Perculus) K12, KOBİ ve Kurumsal Kullanıcı E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Kampüs365 | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/l0k9s0x4g5

Değerli müşterimiz,

20+ yıllık uzaktan eğitim ve sanal sınıf tecrübemizi her geçen gün katma değer yaratarak geliştiriyoruz. Uzun zamandır kullanmakta olduğunuz Perculus versiyon 3 uygulamamızın yeni versiyonu Perculus versiyon 5’i sizlerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz. 2022 yılı boyunca, ürünümüzün yeni sürümünü geliştirmek için yoğun bir mesai harcadık ve artık yenilenmiş Perculus’u sizlere sunmak için hazırız. İlerleyen dönemde eski versiyonun yerini alacak olan yeni Perculus versiyonumuz birçok kurumda kullanılmaya başlandı.

Tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve büyük değişime çok az kaldı. 63 Gün sonra yani 09.07.2023 tarihinde büyük bir ana güncelleme gerçekleştirecek ve tüm müşterilerimizin Perculus versiyonlarını bir sonraki sürümümüz olan yenilenmiş Sınıf365 sürümüne geçireceğiz.

Canlı Online Sınıf Sistemi
 olan Perculus versiyon 3 uygulamasının kullanışlı yönleri temel alınarak mevcut özellikler geliştirilerek hazırlandı. Yeni özelliklerin yanı sıra yapısal değişikliklerle beraber bir üst seviyeye çıkılmasının hedeflendiği ve Perculus versiyon 3 uygulamasının yerini alacak olan Perculus versiyon 5 uygulaması Akış ve Aktivite Tabanlı Sanal Sınıf Platformu düzeyine çıkaracak yeni bir uygulamadır.

Perculus Akış Sistemi
Perculus için yeni geliştirilen mükemmel özelliklerden bir tanesi de akış özelliğidir. Akış özelliği ile dersinizin hazırlık süresinde veya ileri bir tarihte gerçekleştireceğiniz ders için şimdiden ders akışını uygun aktiviteleri kullanarak planlayabilirsiniz.

Perculus ile yapılabilecekler:
  • Canlı video ve ses akışı,
  • Ders akışları özelliği ile ders öncesi derste kullanılacak aktiviteleri planlama,
  • Aynı dersin farklı oturumlarında kullanılması için ders akış programı oluşturma,
  • Ders içi ve ders akışlarına eklenebilecek aktiviteler: Beyaz Tahta, Doküman Yükle, Ekran Paylaşımı, 2. Kamera, Video Paylaş, Video Yükle, Çalışma Grupları Oluştur, Figma Kanvası, Padlet, Harita Pinleme, Google Dökümanlar, Miro Kanvası, Kelime Bulutu, İki doğru bir yalan, Yeni Soru (Çoktan seçmeli ve tek cevaplı soru, çoktan seçmeli ve çok yanıtlı soru, kısa cevaplı soru), Beyin Fırtınası, Sayı Tahmini, Likert Ölçeği, Dış Uygulaması, Doğum Haritası
  • Paylaşılan belgeler ve beyaz tahta üzerinde çizim, şekil ve metin araçlarını canlı kullanabilme,
  • Genel ve özel mesajlaşma,
  • Oturum daveti,
  • Detaylı mesajlaşma ayarları,
  • Ayara bağlı tüm katılımcılar için kamera ve mikrofon özgürlüğü,
  • Puan bazlı oturum yoklaması,
  • Simultane çeviri,
  • Mesajlaşma geçmişinin indirilmesi,
  • Daha bir çok özelliği keşfedin.

Ne zaman geçiş yapılabilir?
Yeni Perculus versiyonuna geçişlerin 2023 Bahar dönemi sonuna kadar bitirilmesi hedeflenmektedir. Dolayısıyla 09.07.2023 tarihine kadar tüm versiyon geçişleri tamamlanmış olacaktır. Bu tarihe kadar kademeli olarak yeni Perculus versiyonuna geçiş yapabilir veya kullanım testleri gerçekleştirmek için demo talep edebilirsiniz.

Destek ekibimiz; Perculus yeni versiyonuna geçiş sürecinde, her zaman olduğu gibi eğitimler ve ürün tanıtım toplantıları ile sizlere destek vermeye devam edecek ve tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacaktır. Lütfen en kısa zamanda geçiş planlamanızı yapıp, bizlerle iletişim kurunuz.

Perculus uygulamasının yeni tasarım ve özellikleri ile alakalı bilgi almak isterseniz aşağıdaki randevu al düğmesine tıklayarak bizlerden randevu alabilirsiniz.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.