Skip to main content
Skip table of contents

2023-03-03 11:14 - Şubat E-Bülteni - Yeni Eğitim365 ve Sınıf365 Uygulaması, Yeni Kampüs365 Mobil Uygulaması, Sınıf365 Akış, Yeni Satış Müdürümüz, Yeni Makaleler ve Daha Fazlası


Not: Bu e-posta duyurusu "Tüm Kullanıcı E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Kampüs365 | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/c1b9v2k6d5

Kahramanmaraş ve Gaziantep’te meydana gelen ve 11 ilde etkisini gösteren depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türkiye genelinde uzaktan eğitime her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Hibrit öğretim yönetim sistemisanal sınıf, ders ve sınav planlama altyapısı gibi hizmetler sunduğumuz; 69 üniversite ve 61 özel kuruma Hizmet vermeye devam ediyoruz. Yeni uzaktan eğitim sürecinde bilgisayar ve mobil cihazlar aracılığıyla uzaktan eğitim yönetim sistemine giriş yapan 2 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyoruz.

Yeni Ekip Arkadaşımız ile Tanışın.
Cafer ÇAVDAR
Satış & İş Geliştirme Direktörü
0 (532) 320 96 89

Eğitim365 uygulaması Öğretim ve Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi olan ALMS uygulamasını temel alınarak hazırlanan, bu uygulamanın sunduğu mevcut özellikleri sunarak içerisinde bulundurduğu ve yeni eklenecek özellikleri ile ALMS uygulamasının yerini alarak ve bu sistemi Hibrit Öğretim Yönetim Sistemi düzeyine çıkaracak yeni bir uygulamadır.

Eğitim365'te ödev aktivitesi intihal kontrolü özelliği çıktı. İntihal.net uygulaması ile birlikte yapılan geliştirme sonrasında sisteme yüklenen ödevlerin intihal oranını öğrenilebilir ve ödev notlandırma aşamasında değerlendirmenize yansıtabilirsiniz.

Eğitim365 ve ALMS sistemlerinin Eğitmen ve Öğrenci kullanıcıları tarafından mobil ortamda daha kolay, hızlı ve modern şekilde kullanabileceği mobil uygulamamız Kampüs365 Mobil Uygulaması Google Play ve App Store platformlarında yayınlandı.

Sınıf365 (Perculus) uygulaması; Canlı Online Sınıf Sistemi olan Perculus uygulamasının kullanışlı yönleri temel alınarak mevcut özellikler geliştirilerek hazırlandı. Yeni özelliklerin yanı sıra yapısal değişikliklerle beraber bir üst seviyeye çıkılmasının hedeflendiği ve Perculus uygulamasının yerini alacak olan Sınıf365 (Perculus) sistemi Akış ve Aktivite Tabanlı Sanal Sınıf Platformu düzeyine çıkaracak yeni bir uygulamadır.

Perculus için yeni geliştirilen mükemmel özelliklerden bir tanesi de akış özelliğidir. Akış özelliği ile dersinizin hazırlık süresinde veya ileri bir tarihte gerçekleştireceğiniz ders için şimdiden ders akışını uygun aktiviteleri kullanarak planlayabilirsiniz.

Şubat ayında 4 e-posta duyuru başlığı, 5 sık sorulan sorular başlığı, 6 akış örneği ve 45 Sınıf365 (Perculus) kullanma kılavuzu makalesi yayınlandı.
JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.