Skip to main content
Skip table of contents

2023-02-17 17:42 - 2023 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitime Geçiş Hakkında


Not: Bu e-posta duyurusu "Eğitim365 (ALMS) ve Sınıf365 (Perculus) Üniversite Kullanıcı E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Oluşturan: Kampüs365 | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/p7j4v2p1n0

Değerli Müşterimiz,

Kahramanmaraş ve Gaziantep’te meydana gelen ve 11 ilde etkisini gösteren depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Cumhurbaşkanlığı ve YÖK tarafından yapılan açıklamalar ile, 6 Şubat 2023 günü meydana gelen ve tüm ülkemizi derinden etkileyen afet nedeniyle, tüm yükseköğretim kurumlarında 2023 Bahar dönemi için derslerin uzaktan eğitim yöntemiyle işleneceği ilan edilmiştir.

Bu tarihten itibaren ekip olarak hazırlıklarımızı hızlıca tamamlayıp üniversitelerimizin 2023 Bahar döneminde uzaktan eğitim ile sorunsuz şekilde devam etmesi için yüksek kapasiteye sahip altyapı geliştirmesini tamamlamak üzere çalışıyoruz.

Öğrencilere kesintisiz ve kaliteli bir hizmet sağlayabilmek için yapacağımız testlerde yaşanabilecek gecikmeler nedeniyle bahar dönemi planlamanızda bu süreyi gözeterek ilerlemenizin uygun olacağını paylaşmak isteriz.

Bakım çalışması ve sunucu artırımı süresince sisteme erişimlerde kesilmeler yaşanabilir. Bu süre zarfında problemlerinizi en kısa zamanda çözümlemek ve sorularınızı yanıtlamak için destek ekibimiz ile iletişim kurabilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Telefon Numaramız: +90 (216) 445 07 25
E-Posta Adresimiz: ue@kampus365.com

Yardım Sayfamız: https://yardim.kampus365.com/

Saygılarımızla, sağlıklı günler dileriz.
JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.