Skip to main content
Skip table of contents

2023-01-24 09:17 - ALMS ➔ Eğitim365(ALMS Plus) Dönüşümü Başlıyor!


Not: Bu e-posta duyurusu "Eğitim365 (ALMS Plus) Kullanıcı E-Posta Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Yazan: Kampüs365 | Eğitim365 Ürün Sorumlusu - Murat ORAK
Oluşturan: Kampüs365 | Eğitim Teknoloğu – Yunus YALIN

Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/f2z9e0w9a9

Değerli müşterimiz, uzun zamandır kullanmakta olduğunuz ALMS uygulaması artık Eğitim365 olarak yeni versiyonu ile karşınızda. 2 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen ve ilerleyen dönemde de ALMS uygulamasının yerini alacak olan Eğitim365, halihazırda birçok kurumda kullanıma başlandı.

Eğitim365 uygulaması Öğretim ve Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi olan ALMS uygulamasını temel alınarak hazırlanan, bu uygulamanın sunduğu mevcut özellikleri sunarak içerisinde bulundurduğu ve yeni eklenecek özellikleri ile ALMS uygulamasının yerini alarak ve bu sistemi Hibrit Öğretim Yönetim Sistemi düzeyine çıkaracak yeni bir uygulamadır.

Gelişmiş tasarımı, artırılmış kullanıcı deneyimi ve yüksek performans vadeden Eğitim365 uygulamasında; yenilenmiş bildirimler, duyurular, raporlar, yeni ve efektif mobil uygulama, ödev intihal kontrolü ve geliştirilmiş içerik paylaşım yöntemleri ile birlikte birçok yeni özellik sizleri bekliyor.


Yeni uygulama geçişlerinin 2023 Bahar dönemi sonuna kadar bitirilmesi hedeflenmektedir. Dolayısıyla 09.07.2023 tarihine kadar tüm versiyon geçişleri tamamlanmış olacaktır. Bu tarihten sonra ise ALMS uygulamasındaki eğitmen ve öğrenci rolleri için desteğimiz sona erdirilecektir. Yönetim paneli ve yönetici rolleri için çalışmalarımız 2023 yılı içerisinde devam edecek olup bu alanda kademeli bir geçiş yapılacaktır.

Destek ekibimiz, Eğitim365 geçiş sürecinde, her zaman olduğu gibi sizlere destek vermeye devam edecek, eğitimler ve ürün tanıtım toplantıları ile tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacaktır.

Lütfen en kısa zamanda geçiş planlamanızı yapıp bizlerle iletişim kurunuz.
JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.