Skip to main content
Skip table of contents

2022-09-06 11:48 - WEBINAR: Eğitimin Geleceği: Qulak - Güvenli ve Denetimli Çevrimiçi Sınav Platformu (07.09.2022 - 11:00)

Not: Bu e-posta duyurusu "Tüm E-Posta Kişi Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/x2g7p2z3v4
Kampüs365
WEBINAR: Eğitimin Geleceği: Qulak - Güvenli ve Denetimli Çevrimiçi Sınav Platformu
Hüseyin ŞİMŞEK - Konuşmacı - KCTEK - Kurucu
Yunus YALIN - Moderatör - Kampüs 365 - Eğitim Teknoloğu

Merhabalar,

Sizleri, 07 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 11:00-12:00'da gerçekleştireceğimiz, Eğitimin Geleceği: Qulak - Güvenli ve Denetimli Çevrimiçi Sınav Platformu Webinarımıza davet ediyoruz.

KCTEK Bilişim, eğitim teknolojileri, güvenli ve gözetimli sınav, adaptif öğrenme, yetkinlik yönetimi ve dijital rozet alanlarında çalışmalar yapmaktadır.

Eğitim üzerine; gelişen ve sürekli değişen dijital dünyanın, teknolojinin günümüz ve gelecekteki şartlarına ayak uydurmak için hızlı, dinamik, kaliteli çözümler yaratarak sektörde ülkemiz ve dünya üzerinde sınavların yüz yüze sınavlardan daha güvenli olmasını ve sertifikaların globalleşmesini sağlayarak hem eğiten hem de eğitilene katma değer sağlamak öncelikli hedefimizdir.

Yenilikçi, gelişmiş ve ilkeli tavrımızla dünya çapında güvenli ve denetimli çevrimiçi sınav sistemini öğrenmek için sizleri webinarımızda görmek isteriz.

Dijital Eğitim Çözümlerimiz

Dijital Rozet ve Sertifika Platformu
Yapay Zeka Destekli Güvenli Sınav Sistemi
Dijital Eğitim ve Oyunlaştırma Uygulaması
Teknik Sınav Platformu
Yetenek Platformu
Gözetmenlik Platformu

Katıl

Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla, Kampüs365

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.