Skip to main content
Skip table of contents

2022-09-05 13:51 - WEBINAR: Eğitimde Çağdaşlaşma: KEYPS - Sağlık Meslekleri Eğitiminde Müfredat Yönetimi (06.09.2022 - 15:00)

Not: Bu e-posta duyurusu "Tüm E-Posta Kişi Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/g3l7d2a8t4
Kampüs365
WEBINAR: Eğitimde Çağdaşlaşma: KEYPS - Sağlık Meslekleri Eğitiminde Müfredat Yönetimi
Fazıl Serdar GÜREL - Konuşmacı - KEYPS - Genel Müdür
Yunus YALIN - Moderatör - Kampüs 365 - Eğitim Teknoloğu

Merhabalar,

Sizleri, 06 Eylül 2022 Salı günü saat 15:00-16:00'da gerçekleştireceğimiz, Eğitimde Çağdaşlaşma: KEYPS - Sağlık Meslekleri Eğitiminde Müfredat Yönetimi Webinarımıza davet ediyoruz.

Yükseköğretim kurumlarının ve meslek örgütlerinin eğitimlerinin, ortam, girdi, süreç ve çıktı açısından en yüksek etkililik seviyesine taşınması amacıyla danışmanlık, eğitim ve yazılım desteğini ön planda tutmaktayız.

Kurumların müfredatlarının güncel ve etkili kullanımını kanıta dayalı eğitim anlayışı ile geliştirerek, ulusal ve uluslararası standartları karşılamalarını ve talep edildiğinde akreditasyonlarını sağlayan bir sistemi tanımak ister misiniz?

Kendisinden hizmet alan ve eğitim süreçlerine etki eden tüm paydaşların programlarını sistematik ve karşılaştırılabilir hale getirerek, kişilerin kariyerlerini özgürce tasarlamalarını sağlayan öncü bir eğitim ağının faydalarını öğrenmek için sizleri de webinarımızda görmek isteriz.

Katıl

Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla, Kampüs365

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.