Skip to main content
Skip table of contents

2022-06-24 09:39 - MEK 365 Yazılım Eğitimi Kampanyamız ile Tanışın.

Not: Bu e-posta duyurusu "özel eğitim kurum" yetkililerinin e-posta adreslerine gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/g4r8s0c7q9

Sayın yetkili,


Değerli meslek edindirme faaliyetlerinize, dünyada ve ülkemizde her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyulan yazılım uzmanlığı eğitim programlarını da ekleyebilmeniz için, Gazi Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi ile birlikte sunulan MEK 365 çözümü ile ilgili bilgileri aşağıda değerlendirmenize sunuyoruz.

Kurumunuzun MEK 365 içerisindeki: “Yazılım Uzmanlığı Eğitim Programı” ve “Önyüz Geliştirici Eğitim Programı” ile ilgilenmesi durumunda bizimle iletisim@kampus365.com e-posta adresimizden ya da 0 (216) 445 07 25 numaralı telefonumuzdan iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Aşağıdaki düğmeye tıklayarak detayları inceleyebileceğiniz MEK 365 çözümünü kurumunuzda konumlandırmak için tüm sorularınız yanıtlamaktan, değerli eğitim faaliyetlerinizin bir parçası olmaktan memnuniyet duyacağız.



Görüşlerinizi rica ederiz.


Saygılarımızla,
Kampüs365

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.