Skip to main content
Skip table of contents

2022-06-24 09:33 - Micro 365 Baronuzun Tüm Eğitimlerini Tek Platformdan Yönetin.

Not: Bu e-posta duyurusu "baro" yetkililerinin e-posta adreslerine gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@kampus365.com e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/h5a9k7d4i2

Sayın yetkili,

Üyelerinizin yetkinliklerini artırabilmek, bilgilerini tazelemek, yeni bilgi ve deneyimler edinmelerini sağlamak amacıyla yürüttüğünüz eğitim faaliyetlerine katma değer katacağına inandığımız, Türkiye’nin en büyük barolarının tercihi olan Micro 365 çözümümüz ile ilgili bilgileri aşağıda değerlendirmenize sunuyoruz.

Üyelerinize Micro 365 ile canlı sanal sınıflar oluşturmak ve üye eğitim faaliyetlerini tek elden yönetmek isterseniz, bizimle iletisim@kampus365.com e-posta adresimizden ya da 0 (216) 445 07 25 numaralı telefonumuzdan iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Aşağıdaki düğmeye tıklayarak detayları inceleyebileceğiniz Micro 365 çözümünü kurumunuzda konumlandırmak için tüm sorularınız yanıtlamaktan, değerli eğitim faaliyetlerinizin bir parçası olmaktan memnuniyet duyacağız.


Görüşlerinizi rica ederiz.


Saygılarımızla,
Kampüs365

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.