Skip to main content
Skip table of contents

2022-02-16 10:41 - Eğitim365 (ALMS) Ocak 3.88 Güncelleme Notları (2022.02)

Not: Bu e-posta duyurusu "Tüm Eğitim365 (ALMS) Kullanan Müşterilerimize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Bülten E-Postasını Gör: https://preview.mailerlite.com/b8x0j9w1l8

Merhabalar,

Not: ALMS ürünümüz artık Kampüs365 markamızın Eğitim365 modülü olarak anılacaktır.

Uygulamalarımızı gerek kullanıcılarımızın talepleri üzerine gerekse kendi fikirlerimiz üzerine sürekli geliştirerek güncel ve geliştirilmiş bir uygulama elde etmeye gayret gösteriyoruz. 3.88 olarak versiyon numarası verdiğimiz son sürümümüzde gerçekleştirdiğimiz geliştirmeleri yeni özellik, güncelleme ve hata düzeltmelerimiz olarak derledik.

Güncelleme Notlarına Geçmeden Önce Hangi Versiyonda Olduğunuzu Öğrenelim mi?
Kullandığınız Eğitim365 (ALMS) uygulamasının versiyonunu öğrenmek için kurumunuzun Eğitim365 (ALMS) adresinin sonuna “/system/versioninfo” yazarak bağlantıya gidiniz. Örneğin; 'kampus365.com' sizin Eğitim365 (ALMS) adresiniz olsun '.com' den sonra “kampus365.com/system/versioninfo” yazarak bağlantıya giriş yapmalısınız.

Eğitim365 (ALMS) versiyonunuz "version: A.BC.DE" olarak görüntülenir.

Önemli Not: Eğitim365 (ALMS) versiyonunuzu son versiyona yükseltmek için ue@kampus365.com adresine güncelleme talep maili atabilir ya da 0 (216) 445 07 25 telefon numarasından bizi arayarak güncelleme talebinde bulunabilirsiniz.

Geliştirme

  • Özel Alanlara eklenen alanların kullanıcılar tarafından düzenlenebilmesi sağlandı. Ayarlar kısmında bulunan Özel Alanlar bölümüne eklediğiniz alanlar kullanıcıların ekleme/düzenleme sayfasında gösterilmektedir. Bu alanı eklerken Profil Ekranında Düzenlenebilir Alan seçeneğini Evet olarak düzenlemeniz durumunda eklenen alan kullanıcıların Profil sayfasında Ek Bilgiler bölümünde çıkacaktır. Böylece kullanıcılar kendi bilgilerinide buradan güncelleyebilecekler.

  • Giriş Sayfasında Captcha geliştirmesi yapıldı. Ayarlar bölümünde yer alan Giriş/Çıkış Ayarları bölümünde yer alan Girişte Captcha Kullan özelliğini aktif hale getirerek kullandığınız Captcha bilgilerini buraya ekleyerek özelliği aktif hale getirebilirsiniz. Captcha bilgilerinizi hızlıca oluşturabilmek için Sık Sorulan Sorular alanını kullanabilirsiniz.

Hata Düzeltmesi

  • Arşivlenen Derslerde hafta modülünün altında yer alan aktivitelerin gösterilmesinde yaşanan sorun giderildi. Öğrencilerin tüm aktiviteleri sorunsuz olarak görmesi sağlandı.

  • Listede Notlandır bölümünde açık uçlu soruların cevapları notlandırılırken % işaretinin gözükmeme sorunu giderildi.

  • Yardım Masası alanında Açık Destek Talepleri sayısının yanlış gösterilmesi sorunu giderildi.

  • Tamamlanmış Sanal Sınıf aktiviteleri düzenlenmek istendiğinde yeni Sanal Sınıf ekleme sayfasının açılmaması sağlandı. Böylece aktivitelerin sorunsuz şekilde düzenlenebilmesi sağlandı.

  • Not Çizelgesinin excel formatında indirilememe sorunu çözüldü.

  • Yönetici kullanıcısının Simülasyondan Çıkma işlemi yaparken yaşadığı hata giderildi.

  • Sınav oluşturulurken Öğrenciler sayfasında öğrencileri toplu olarak sınava ekleme imkanı sunan Kullanıcılar Al bölümünün çalışmama sorunu giderildi. Bu alanı kullanarak öğrencileri Kullanıcı Adlarını veya Kimlik Numaralarını toplu olarak yapıştırarak hızlı şekilde listeye ekleyebilirsiniz.

  • Soru Bankası bölümünde içerisinde resim dosyası bulunan soruların ön izleme yapılamama sorunu giderildi.

Eğitim365 (ALMS) ürünümüzü diğer güncelleme notlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla, sağlıklı günler dileriz.
JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.