Skip to main content
Skip table of contents

2022-02-01 11:56 - Kampüs365 Haftanın İş Dünyası Eğitim Paketi Eğitimleri

Not: Bu e-posta duyurusu "İş Dünyası Eğitim Programına Kayıt Olan Kişilere" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.


Metin İçeriği:
Haftanın İş Dünyası Eğitim Paketi Eğitimleri

Hayata Dair
Yaptıklarınızı Daha Zevkli Hale Getirin
İlgi Alanları: Kişisel Gelişim, Mutluluk, Nasıl, Nasıl Daha Mutlu Olabilirim, Mutluluğa Dair, Yaptıklarınızı Daha Zevkli Hale Getirin
Açıklama: Alışkanlıktan ya da kendimizi mecbur hissettiğimiz için yaptığımız birçok eylemi daha zevkli bir hale getirmenin ipuçları, Yaptıklarınızı Daha Zevkli Bir Hale Getirin Eğitimi’nde yer almaktadır.

English For Business Needs
Lesson-1 Meeting New People
İlgi Alanları: İngilizce, English, learning steps, tanışma, smes, meeting new people, kendini tanıtma, işinizi tanıtma, yeni insanlarla tanışma, İş İngilizcesi
Açıklama: Bu eğitim, İngilizce dilinde yeni insanlarla tanışmanın iletişim temellerini en çok kullanılan formal ve informal tanışma kalıpları ile sizlere Türkçe açıklamalı olarak sunuyor.


Merhaba,

Sorularınız için https://www.kampus365.com/is-dunyasi-egitim-paketi sayfasındaki Sıkça Sorulan Sorular alanına bakabilirsiniz.

Saygılarımızla, sağlıklı günler dileriz.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.