Skip to main content
Skip table of contents

2022-01-31 10:40 - Eğitim365 (ALMS) Ocak 3.87 Güncelleme Notları (2022.02)

Not: Bu e-posta duyurusu "Tüm Eğitim365 (ALMS) Müşterilerine" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Merhabalar,

Not: ALMS ürünümüz artık Kampüs365 markamızın Eğitim365 modülü olarak anılacaktır.

Uygulamalarımızı gerek kullanıcılarımızın talepleri üzerine gerekse kendi fikirlerimiz üzerine sürekli geliştirerek güncel ve geliştirilmiş bir uygulama elde etmeye gayret gösteriyoruz. 3.87 olarak versiyon numarası verdiğimiz son sürümümüzde gerçekleştirdiğimiz geliştirmeleri yeni özellik, güncelleme ve hata düzeltmelerimiz olarak derledik.

Güncelleme Notlarına Geçmeden Önce Hangi Versiyonda Olduğunuzu Öğrenelim mi?
Kullandığınız Eğitim365 (ALMS) uygulamasının versiyonunu öğrenmek için kurumunuzun Eğitim365 (ALMS) adresinin sonuna “/system/versioninfo” yazarak bağlantıya gidiniz. Örneğin; 'advancity.com.tr' sizin Eğitim365 (ALMS) adresiniz olsun '.com.tr' den sonra “advancity.com.tr/system/versioninfo” yazarak bağlantıya giriş yapmalısınız.

Eğitim365 (ALMS) versiyonunuz “ {"version":"A.BC.DE"}” olarak görüntülenir.

Önemli Not: Eğitim365 (ALMS) versiyonunuzu son versiyona yükseltmek için ue@kampus365.com.tr adresine güncelleme talep maili atabilir ya da 0 (216) 445 07 25 telefon numarasından bizi arayarak güncelleme talebinde bulunabilirsiniz.

Geliştirme

  • Sistem Ayarları bölümüne Eğitmen ve Öğrenci kullanıcıları için ayrı ayrı Kullanıcılarını Giriş Yaptıktan Sonra ALMS+'a Yönlendir ayarı konuldu. Böylece isteğe göre bu roldeki kullanıcılar login olduğunda direkt olarak ALMS+ tarafında login olabilecek.
  • Sınav tamamlandığında sınav sonu duyurusunun paylaşıldığı ekranda yer alan ve işlevi olmayan Kapat butonu kaldırıldı ve yerine “Sınavınız başarıyla tamamlanmıştır. Sayfayı kapatarak sınavdan çıkış yapabilirsiniz.” Mesajı eklendi.
  • Sınav aktivitesinde eğitmenin atalı olduğu tüm şubelerdeki öğrencilerin listesini içeren raporun tek buton ile indirilebilmesi sağlandı.

Hata Düzeltmesi

  • Çoktan Çok Seçmeli soru tipi kullanılan sınavlarda öğrenci sınav esnasında Sınavı Bitir butonunu kullanmadan sınavdan çıkış yaptığı takdirde soru işaretleme kayıt işlemi başarılı olmuyordu. Düzenleme yapılarak hata giderildi.
  • Silinmiş bir Sanal Sınıf aktivitesinin Sanal Sınıf Tamamlama Raporu alanında gözükmesinin önüne geçildi.
  • Şifre tanımlanan Sınav aktivitesine girişte yaşanan hata giderildi.
  • İçerik Raporu sayfasında yaşanan donma sorunu giderildi.
  • Sınav Oturum sayfasında yaşanan donma problemi giderildi.
  • Sisteme yüklenmiş ve içerikleri bozuk gözüken bazı özel E-Ders aktivitelerindeki sorun giderildi.
  • Mesaj modülünde kişilerin kullanıcı adlarının görüntülenmesinin önüne geçildi. Böylece kullanıcı adı olarak T.C. kimlik numarası kullanan kurumların yaşadığı KVKK açığının önüne geçildi.
Eğitim365 (ALMS) ürünümüzü diğer güncelleme notlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla, sağlıklı günler dileriz.
JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.