Skip to main content
Skip table of contents

2021-11-04 16:45 - ALMS Ekim 3.84 Güncelleme Notları (2021.10)

Not: Bu e-posta duyurusu "ALMS Kullanan Tüm Kurumlarımıza" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Merhabalar,

   Uygulamalarımızı gerek kullanıcılarımızın talepleri üzerine gerekse kendi fikirlerimiz üzerine sürekli geliştirerek güncel ve geliştirilmiş bir uygulama elde etmeye gayret gösteriyoruz. 3.84 olarak versiyon numarası verdiğimiz son sürümümüzde gerçekleştirdiğimiz geliştirmeleri yeni özellik, güncelleme ve hata düzeltmelerimiz olarak derledik.

Güncelleme Notlarına Geçmeden Önce Hangi Versiyonda Olduğunuzu Öğrenelim mi?

   Kullandığınız ALMS uygulamasının versiyonunu öğrenmek için kurumunuzun ALMS adresinin sonuna “/system/versioninfo” yazarak bağlantıya gidiniz. Örneğin; 'advancity.com.tr' sizin ALMS adresiniz olsun '.com.tr' den sonra “advancity.com.tr/system/versioninfo” yazarak bağlantıya giriş yapmalısınız.

ALMS versiyonunuz “ {"version":"A.BC.DE"}” olarak görüntülenir.

Önemli Not: ALMS versiyonunuzu son versiyona yükseltmek için ue@advancity.com.tr adresine güncelleme talep maili atabilir ya da 0 (216) 445 07 25 telefon numarasından bizi arayarak güncelleme talebinde bulunabilirsiniz.

Geliştirme
  • Sistemdeki diğer yöneticileri düzenleyebilmek ve sistemle ilgili gerçekleştirilebilecek tüm işlemler için Süper Admin kullanıcısı oluşturuldu. Süper admin olmasını istediğiniz kullanıcı için  destek ekibimize talep oluşturabilirsiniz. Veri tabanından verilecek yetki ile sistemi güvenli şekilde yönetebileceğiniz süper admin kullanıcınız oluşturulacaktır. 


Hata Düzeltmesi

  • E-Ders aktivitelerinin başka bir derse kopyalandıktan sonra açılmama sorunu giderildi.
  • Arşivden seçme ile dosya yüklenmiş bir aktivitenin kopyalandıktan sonra dosyasının açılmama sorunu giderildi.
  • Eğitmenin kopyaladığı aktivitenin yeni derste genel aktivite olarak açılması ve bu nedenle eğitmenin o aktiviteyi düzenleyememesi sorunu giderildi. Artık eğitmen tarafından kopyalanan aktivite yeni derste sadece eğitmenin atalı olduğu şubelerin aktivitesi olarak görülmektedir.
  • Yardım masasında resim dosyalarının görüntülenememesi sorunu giderildi.
  • Sertifika almaya hak kazanan öğrencilerin sertifikalarının oluşmaması sorunu giderildi.
  • Bir eğitmen birden fazla şubesi bulunan derste yalnızca bir şubeye duyuru yayınlamak istediğinde duyuru dersin tüm şubelerine gidiyordu. Gerekli düzenlemeler yapılarak hata giderildi.
  • İçerik Raporu sayfasında yaşanan donma sorunu giderildi.
  • Sınav raporunda bulunan Not Ortalaması alanında yaşanan hesaplama sorunu giderildi.


ALMS ürünümüzü diğer güncelleme notlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://yardim.advancity.com.tr/aym/alms/guencelleme-notlari-18089494.html


Saygılarımızla, sağlıklı günler dileriz.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.