Skip to main content
Skip table of contents

2021-11-01 13:29 - Çevrimiçi Eğitimin Geleceğini Beraber Belirleyelim.

Not: Bu e-posta duyurusu "Tüm Bülten Listemize" gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Merhaba!

Çevrimiçi Eğitimin Geleceğini Beraber Belirleyelim.

Perculus ailesi olarak online eğitime yeni araçlar kazandıracağımız, çevrimiçi eğitimi kamera ve mikrofondan daha öteye taşıyacağımız bu süreçte bize yardımcı olmak ister misiniz?

Dijital araçların ve internetin hayatımıza bu kadar çok dahil olduğu bir dönemde, eğitimi artık klasik yöntemlerin yanında hem sınıf içi hem çevrimiçi ortamda yaratıcı aktivitelerle desteklemenin, eğitim için internetin ve teknolojinin bütün imkanlarından yararlanmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz.

Bu süreçte yeni fikirler üretmek için siz değerli müşterilerimizle fikir alışverişinde bulunmak, beyin fırtınası yapmak ve eğitimin geleceğini konuşmak istiyoruz.

Eğer siz de bu serüvende yanımızda yer almak, geliştirme süreçlerimize katkıda bulunmak isterseniz; aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bir toplantı planlayabilirsiniz.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.