Skip to main content
Skip table of contents

2021-06-15 09:35 - Enocta - Değişen İş Hayatı ve Değişime Eğitimle Uyum: TİSK Akademi Online Gelişim Platformu Webinarı

Not: Bu e-posta duyurusu e-posta listemize kayıtlı herkese gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
İş hayatında, tüm sektörlerde ve tüm alanlarda olağanüstü bir değişim ve yepyeni bir çalışma ortamı var. İşte tam bu noktada TİSK Akademi, bireyin, şirketlerin ve toplumun bu değişime uyumu ve gelişimi için çok önemli toplumsal bir rol üstleniyor. Bir yandan bu yeni dönemde önem kazanan becerilerin hızla öğrenilmesi için çalışan TİSK Akademi, diğer yandan çalışma hayatının ihtiyaç duyduğu çok farklı konularda eğitimler sunmaya devam ediyor. Çok geniş bir yelpazede eğitimleri, pek çok farklı sektörde çalışanların kullanımına sunuyor. Bu webinarda bir yandan TİSK ile TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı’nı tanırken, diğer yandan TİSK Akademi deneyimini ve pandemi sonrası iş yaşamı için öğrenmenin önemini konuşacağız.

Bir sivil toplum kuruluşunun gözüyle, hayat boyu öğrenme ve dijital eğitim deneyimlerini, başarılı uygulamalarını ve ilham veren vizyonlarını öğreneceğiz. 58 yıldır işletmelerin ortak sesi olan Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu çatısı altında, kamu hizmeti dahil, ekonomi ve sanayinin çeşitli sektörlerinde faaliyet gösteren 21 üye işveren sendikası yer alırken, bu sendikalara bağlı yaklaşık 10 bin işyerinde, 2 milyon çalışana istihdam sağlanıyor. Türkiye ekonomisinde üretim, endüstri ilişkileri, rekabetçilik, verimlilik, kayıtlı istihdam, toplu iş sözleşmeleri, işimizin yarını TİSK’in başlıca çalışma konularıdır.
 
Bu konularda eğitime ve gelişime çok önemli katkı sağlayan TİSK Akademi Online Gelişim Platformu, TİSK ve TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı iş birliği ile, 2020 yılında hayata geçirildi. Enocta teknolojilerini ve dijital eğitimlerini de başarıyla kullanan TİSK Akademi, ulusal ve uluslararası düzeyde uzmanlar ve organizasyonlar tarafından hazırlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Yenileme Eğitimleri, 180’den fazla Kişisel ve Profesyonel Gelişim Eğitimleri ile 40’dan fazla Skillsoft Bilişim Eğitimlerini ise ücretsiz olarak sunuyor.

Çok değerli bilgilerin paylaşılacağı bu webinarımızda hem sizleri hem de ekiplerinizi görmek isteriz.

Kayıt Ol!

Webinarda yanıtlanmasını istediğiniz sorularınız varsa şimdiden iletmenizi rica ediyoruz.


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.