Skip to main content
Skip table of contents

2021-06-07 18:26 - Enocta - Kırılım Çağı ve Yeni Beceriler Webinarına Davetlisiniz.

Not: Bu e-posta duyurusu e-posta listemize kayıtlı herkese gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Teknolojideki gelişmeler dijital dönüşümün en önemli tetikleyicisi. Pek çok sektörde ve alanda bu dönüşüme bağlı yaşanan kırılmalar var. Bununla beraber bir pandemi deneyimi ve pandemi sonrasında yeni bir dünya bizleri bekliyor. Bir kırılmadan ötekine, yaşamda değişim hiç olmadığı kadar hızlı ilerliyor. Bu çağı anlamak ve yönetebilmek için, farklı bir düşünce yapısına ve yepyeni becerilere ihtiyaç olduğunu biliyoruz.

Bu konularda çok emek veren ve önemli çalışmalar yapan sevgili Faruk Eczacıbaşı ile beraber olacağımız bu webinarda; Türkiye Bilişim Vakfı’nın projelerinden, iş hayatının geleceğine, geleceğe hazır olmaktan, yeni dönem becerilerinin nasıl kazanılacağına kadar pek çok konudaki engin birikim ve öngörülerini kendisinden dinleyeceğiz.

Elbette eğitim ve gelişim dünyası için pek çok aksiyon ve pek çok ipucunu da not edeceğiz. Hem bireysel, hem de kurumsal olarak fayda sağlayacağına inandığımız bu webinara sizleri ve ekiplerinizi bekliyoruz.

Kayıt Ol!

Webinarda yanıtlanmasını istediğiniz sorularınız varsa şimdiden iletmenizi rica ediyoruz.


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.