Skip to main content
Skip table of contents

2021-06-02 14:26 - Enocta - Yapay Zeka, Robotlar ve Gelecek Webinarına Davetlisiniz.

Not: Bu e-posta duyurusu e-posta listemize kayıtlı herkese gönderilmiştir. E-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Pandemi ile hız kazanan dijital dönüşüm hayatımızın her aşamasında daha çok yapay zeka kullanımını beraberinde getirdi. Robotların üstlendiği işler daha da arttı ve artmaya devam ediyor. Bu değişim bir çok fırsatı da beraberinde getiriyor. Yeter ki bu yeni dünya için gerekli becerilere sahip olalım ve hem şirketlerimizde hem de ekiplerimizde bu becerilerin gelişimi için gerekli ortamı sağlayalım.

Bu webinarda, yapay zeka ve robotları, geleceği, sunduğu fırsatları, dikkat etmemiz gereken olası riskleri, bireyler ve kurumlar olarak zaten gelmiş olan geleceğe uyum için yapmamız gerekenleri ve sahip olmamız gereken becerileri tartışacağız. Tüm bunları robotik süreç ve yapay zeka konularının uzmanı, çok başarılı bir şirketin yine çok başarılı bir üst düzey yöneticisi ile konuşacağız. UiPath Avrupa Başkan Yardımcısı Sayın Tansu Yeğen’in anlatacağı çok şey, vereceği çok ilham var. Ayrıca, UiPath’in başarısını ve borsaya açılma macerasını da kendisine mutlaka soracağız. Katılımınızı mutlaka bekliyoruz.

Kayıt Ol!

Webinarda yanıtlanmasını istediğiniz sorularınız varsa şimdiden iletmenizi rica ediyoruz.


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.