Skip to main content
Skip table of contents

2021-04-12 18:20 - Perculus Plus 3.9 Güncelleme Notları Yayınlandı

Not: Bu e-posta duyurusu ürünü kullanan kurumların yetkili birimlerine gönderilmiştir. Yetkili birimdesiniz fakat e-posta almadıysanız, ue@advancity.com.tr e-posta adresine kurumunuz, pozisyonunuz ve hangi konuyla ilgili e-postaları almak istediğinize dair e-posta gönderiniz.
Güncellemeye ait tam listeye aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Davet Et Özelliği

Artık Perculus'ta oturum esnasında direkt olarak dış katılımcı bağlantısı alabilir ve oturuma katılacak kişilerle paylaşabilirsiniz.

Yeni Özellik: Davet Et

Artık yönetici panelinden aktifleştirilmesi durumunda, oturum esnasında ayarlar menüsünden veya katılımcılar sayfasından davet butonuna tıklayarak oturum esnasında hızlı bir şekilde dış katılımcı davet edebilirsiniz.
 

Yeni Özellik: Anket/Test Cevaplarının Yayınlanması

Gerçekleştirdiğiniz anketlerin cevaplarını katılımcılar ile paylaşabilirsiniz. Soru oluştururken veya soru oluşturduktan sonra sorular sayfasından cevapları paylaş butonuna tıklamanızın ardından, soru istatistikleri katılımcılar tarafından görüntülenebilir hale gelecektir.

Yeni Özellik: Kullanım Sözleşmesi

Artık dış katılımcı formuna kullanım sözleşmesi ekleyebilirsiniz. Yönetici panelinde şablonlar sayfasından ekleyeceğiniz sözleşmenin, dış katılımcı formuna "Kullanım Sözleşmesi" alanını eklemenizin ardından gösterimini sağlayabilirsiniz.



JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.